Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Tartasesti

Case De Vanzare Tartasesti

Suprafata utila 390,0 m2 suprafata terenului 1000,0 m2 suprafata construita 420,0 m2. Suprafața terenului este de 2000.00 m2.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Profita de preturile avantajoase in timisoara in centru sau spre periferie. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Vezi 116 rezultate pentru case de vanzare tartasesti la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 22.000 eur.

Case In Tartasesti Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/cas%C4%83-tartasesti
Find the best offers for properties in tartasesti. Nu am găsit oferte care să se potrivească criteriilor dvs de căutare. Terenul are deschidere la doua strazi si este inconjurat de case.

Va propunem la vanzare un teren intravilan 739 mp, in localitatea tartasesti (dambovita), la 35 minute de bucuresti, cu acces direct din dn7, chiar in statie fara comisioane in tartasesti cu intrare pe strada jandarmeriei loturi de teren de 576mp cu deschidere de 24m, drum de servitute de 7m, merita.

Acest imobil are următoarele caracteristici: Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Gaseste oferte de vanzari case in toate zonele din dambovita. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Case, apartamente și garsoniere spațioase, terenuri ideal poziționate, din toate zonele țării, la prețuri.

Casa De Vanzare In Gulia Judetul Dambovita
vizitati articolul complet aici : https://www.rudem.ro/casa-de-vanzare-in-gulia-judetul-dambovita-969863
Nu am găsit oferte care să se potrivească criteriilor dvs de căutare. Pe titirez.ro gasesti anunturi de vanzare pentru case/vile in vile.pentru cautarea de case/vile, te ajuta titirez. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria.

Suprafața terenului este de 2000.00 m2.

Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi. Pe propertybook gasesti toate casele si vilele de vanzare din tărtășești la un loc. 0 anunturi se potrivesc cautarii tale.

Oferta completa de case de vanzare in zona tartasesti bucuresti. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil. Concac de vanzare localizat in com.

Casa De Vanzare In Gulia Tartasesti Adroe Realty Buy
vizitati articolul complet aici : https://adroe.top/realty-buy/?header=Casa+de+vanzare+in+Gulia+-+Tartasesti
Casa central tartasesti(profi/politie),p+s,80mp util,1000mp teren,2007. Ce iți sugerăm să faci: Terenuri ideale pentru constructii rezidențiale sau imobiliare chiar langa bucuresti.

Va propunem la vanzare un teren intravilan 739 mp, in localitatea tartasesti (dambovita), la 35 minute de bucuresti, cu acces direct din dn7, chiar in statie fara comisioane in tartasesti cu intrare pe strada jandarmeriei loturi de teren de 576mp cu deschidere de 24m, drum de servitute de 7m, merita.

Vezi aici ultimele anunțuri cu case de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare. Ne pare rău, nu am putut găsi anunțuri care să corespundă căutării tale. Fara comisioane in tartasesti aproape de profi, in cartier de case noi, casa cu 3 camere si 2 bai regim p+1+pod pentru depozitare izolat cu 2 rinduri de izolatie(celuloza si vata), acces cu scara plianta de lemn, izolatie la exterior cu polistiren de 10cm, terasa, garaj cu usa metalica, curte amenajata cu.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Tartasesti"