Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Bine Platit Fotbalist

Cel Mai Bine Platit Fotbalist. Decarul echipei fc barcelona va fi cel mai bine platit jucator de fotbal din lume incepand cu luna ianuarie a anului viitor. Alexandra stan încă mai are sentimente pentru fostul iubit? Conform topului ce urmează să fie publicat mâine, jucătorul barcelonei câștigă anual 74 de milioane de euro, fiind luate în calcul salariile brute, primele de meci. Lionel messi, cel mai bun fotbalist din 2015. Suedezul ar putea fi cel mai bine plătit jucător din lume.

Asta o dă de gol! Manea, fotbalistul de nationala de la fcsb, are mai putini fani decat iubita lui. Noua vedeta a echipei germane inregistreaza venituri anuale de 36 milioane euro, potrivit revistei france. Clasamentul celor mai bine plătiţi 10 sportivi din 2017 (forbes) 1. Suedezul are la paris saint germanin 14 milioane de euro pe sezon.

Surpriză Cine Este Cel Mai Bine Plătit Fotbalist Al Planetei Ronaldo Se Află Pe Locul 3 Messi E Pe 5
Surpriză Cine Este Cel Mai Bine Plătit Fotbalist Al Planetei Ronaldo Se Află Pe Locul 3 Messi E Pe 5 Source from : https://www.telekomsport.ro/surpriza-cine-este-cel-mai-bine-platit-fotbalist-al-planetei-ronaldo-se-afla-pe-locul-3-messi-e-pe-5-17808202
Cristiano ronaldo a obtinut în 2014 79 de milioane de dolari, cu șase milioane mai mult decât în 2013. Suedezul are la paris saint germanin 14 milioane de euro pe sezon. La fel de înalt, dar nu la fel de celebru. Mai mult ca messi sau cristiano ronaldo. Presa italiană a anunțat planul chinezilor însă nu a recunoscut la care echipă își va continua cariera suedezul.

Mai mult ca messi sau cristiano ronaldo.

Cand vine voba de castigurile lunare ale fotbalistilor, mai. Este cel mai bine platit sportiv din lume, cu peste 69 de milioane de euro. Fostul impresar giovanni becali a anunțat că mijlocașul trebuia să ajungă în turcia, dar oferta de la gaziantep a fost neserioasă. Campionul mondial ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din lume, după lionel messi, potrivit sport. Alexandra stan încă mai are sentimente pentru fostul iubit?

Fostul impresar giovanni becali a anunțat că mijlocașul trebuia să ajungă în turcia, dar oferta de la gaziantep a fost neserioasă. Conor mcgregor (irlanda/mma) 99 milioane dolari 5. Termene si conditii politica de confidentialitate abonare digi tv frecvente digi sport retransmisie digi sport contact politica de utilizare a modulelor cookie. Suedezul ar putea fi cel mai bine plătit jucător din lume. Manea, fotbalistul de nationala de la fcsb, are mai putini fani decat iubita lui.

N Golo Kante Cel Mai Bine Plătit Fotbalist De La Chelsea Salariul Prin Care L A Depăsit Pe Eden Hazard
N Golo Kante Cel Mai Bine Plătit Fotbalist De La Chelsea Salariul Prin Care L A Depăsit Pe Eden Hazard Source from : https://www.fanatik.ro/ngolo-kante-cel-mai-bine-platit-fotbalist-de-la-chelsea-salariul-prin-care-l-a-depasit-pe-eden-hazard-18675289
În vârstă de 22 de ani, manea este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat la naționala româniei. Plătit cu 30.000 de euro lunar manea, unul dintre fotbaliștii care au impresionat la campionatul european de tineret, va fi plătit cu 30.000 de euro lunar. Messi are venituri în sezonul 2018/2019 de 130 de milioane de euro, încluzînd salariul de la fc barcelona, prime şi contracte de sponsorizare. Alexandru chipciu semnează astăzi cu cfr cluj și va fi cel mai bine plătit fotbalist din liga 1, cu 30.000 de euro lunar. Suedezul ar putea fi cel mai bine plătit jucător din lume.

Isi merita fotbalistii salariile fabuloase?

Salariul primit de fostul jucător al lui anderlecht era considerat cel mai mare din românia, dar se pare că alt fotbalist din liga 1 este lider în acest top. Banii nu vor fi achitați de un club anume ci de guvernul țării, cu scopul de a promova fotbalul în china. Starul barcelonei este cel mai bine plătit sportiv al planetei în 2019. Carlos tevez a devenit cel mai bine plătit fotbalist al planetei, după transferul la echipa chineză shanghai shenhua. Atacantul argentinian al echipei fc barcelona, lionel messi, continuă să fie fotbalistul cel mai bine plătit din lume, potrivit unui top publicat de france football, citat de le figaro.

Fundașul stânga al lui rayo vallecano. Singurul care il depaseste e camerunezul eto'o, care ia 20 de milioane de euro pe an in rusia la anji. Care sunt cel mai bine platiti romani si straini. Asta o dă de gol! Fotbalul din românia nu traversează cea mai fericită perioadă, iar campionatul intern a scăzut foarte mult în valoare.

Lionel Messi Cel Mai Bine Plătit Fotbalist Din Lume Cat Castigă Argentinianul Intr Un An Si Cine Il Urmează In Clasament Evenimentul Zilei
Lionel Messi Cel Mai Bine Plătit Fotbalist Din Lume Cat Castigă Argentinianul Intr Un An Si Cine Il Urmează In Clasament Evenimentul Zilei Source from : https://evz.ro/lionel-messi-cel-mai-bine-platit-fotbalist-din-lume-cat-castiga-argentinianul-intr-un-an-si-cine-il-urmeaza-in-clasament.html
Chelsea îl va face pe eden hazard cel mai bine plătit fotbalist din premier league. Presa italiană a anunțat planul chinezilor însă nu a recunoscut la care echipă își va continua cariera suedezul. Suedezul are la paris saint germanin 14 milioane de euro pe sezon. Acesta era al doilea cel mai bine plătit jucător din liga 1 și de la dinamo, cu un contract de. Suedezul ar putea fi cel mai bine plătit jucător din lume.

Cristiano ronaldo (portugalia/fotbal) 108 milioane dolari 4.

Singurul care il depaseste e camerunezul eto'o, care ia 20 de milioane de euro pe an in rusia la anji. Presa italiană a anunțat planul chinezilor însă nu a recunoscut la care echipă își va continua cariera suedezul. Plătit cu 30.000 de euro lunar manea, unul dintre fotbaliștii care au impresionat la campionatul european de tineret, va fi plătit cu 30.000 de euro lunar. În vârstă de 22 de ani, manea este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat la naționala româniei. Cristiano ronaldo (portugalia/fotbal) 108 milioane dolari 4.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Bine Platit Fotbalist"